Webovnice slaví druhé narozeniny

Na tiskové konferenci byla tázána mnohými zvědavými reportéry autorka vizuálu Zlatokop Henry Veronika Stojanovová, kde čerpala inspiraci pro konečnou podobu webovnice. Zda panorama rámující Henryho je odkazem na krajinu jedinečných Jeseníků nebo na torza z deníků krále rebelů a dobrodruhů, či se jedná o symboliku oblak-  poselství myšlenek- svobody ducha.

Někteří erudovaní se také domnívají, zda Henry není zakomponován do diagramu vln, jenž často zmiňoval ohledně stoletých period. Období otvírání a zavírání důlních provozů  v návaznosti na nové technologie těžby zlata.

Návrh webovnice- Veronika Stojanovová

Skupina vědců a kreativců si nemohla nevšimnout Henryho zabordelené pracovní desky. Na nepřehledných hromadách se kupí hory informací a dá to pořádnou fušku prozkoumat jejich obsah. Holt inteligent zvládá chaos. Očekávat, že by král rebelů a dobrodruhů měl naskládané své poklady v šanonech, je naivní myšlenka.

Veroničina odpověď zanechala pikantních informací chtivé reportéry v němém úžasu. Její tajuplný úsměv a pohled upřený do nekonečných dálek v mnohaúrovňových křehkých časových linkách připomněl

věčné tajemství mlčící Mony Lisy

Veronika Stojanovová- autorka grafiky webovnice

Za Veroniku promlouvá její vynikající práce!!!