Webovnice

Internetová truhlice pokladů krále rebelů a dobrodruhů zanesená pavučinami času potřebuje někdy sfouknout prach historie. Skvosty v ní ukryté pak zazáří v plné kráse! Někdy to je drahokam, jindy kočičí zlato z blešáku.

Ti, kteří ještě neprozřeli, nazývají webovnici popelnicí nepotřebného harampádí. Ti z Vás, jenž vidí dál než na špičku nosu, se zabedněncům shovívavě zasmějte. Truhlice pokladů je pro všechny dobrodruhy, rebely a pohodáře. Ti, kteří nepřicházejí s dobrým úmyslem nebo hledají VIP salonek, hledají na špatném místě.

Zlatokop Henry webovnice

Webovnice je velká a bezedná. Mezi starými kousky se objevují nové. Všechny informace tvoří zdánlivě nesourodý celek. Chceš li najít poklad, musíš se prohrabat až na dno. Provrtat všechny hromady nakupené na Henryho pracovní desce. Občas se nějaká vzácnost ztratí nebo promíchá a najdeš ji na jiné hromádce. Sotva jednu horu informací prošmejdíš, uvidíš další kopec před sebou. Představ si, že hledáš zlatou žílu. Někdy si takřka na dosah a najednou se ztratíš ty nebo zlatá nitka, musíš začít znova. Říkejme tomu chaosu třeba cesta. Udělej si pohodu a začni hledat. Vyklidni se…času je dost, není kam se hnát! Henry má na tebe tolik času, kolik budeš chtít. Je to kámoš k nezaplacení.