Zábavná hra pro děti i velké

Součástí 6. originální roční show Americký sen se stala první základní verze zábavné hry. Pojďte i vy objevit ukrytá filmová políčka.

„Filmová“ show Americký sen zahltila bohatou úrodou, která se objevuje na filmových políčkách. Dospělí návštěvníci muzea města Zlatých Hor mohou zažít cestu, jak se Americký sen stal skutečností na ZlatoHorsku. Objevit a probudit v sobě SPÍCÍ MÚZU. A jako velké finále zažít zrod již třetího krále rebelů, kterému bude přidělen řád KRÁL REBELŮ 2018 v rámci prestižní umělecké soutěže Studentská Thálie 2018 v Praze na Nové scéně Národního divadla.

 Americký sen na ZlatoHorsku- manuál základní verze zábavné hry byl instalován.  Americký sen na ZlatoHorsku- manuál základní verze zábavné hry byl instalován.

 

Řád KRÁL REBELŮ 2018 vyrobí stejně jako v předchozích ročnících šperkař a pedagog Jiří Broš.

 

Koruna krále rebelů a dobrodruhů, ukrytá v jednom z létajících důlních vozíků je také mistrovským dílem Jiřího Broše.

 

Nejmenší návštěvníci se dočkali návodu jak postavit hrad Henryštejn podle svých přání a snů.

Zlatokop Henry a jeho kamarádi připravují rozšíření nové zábavné hry na příští léta. Zaseli semínka nápadů do kamenité ZlatoHorské půdy. Nyní již záleží na managementu města Zlatých Hor. Bude příští verze hry opět formou hledání papírových kartiček? Nebo se bude chtít město pochlubit vymazlenou vychytávkou na mezinárodní úrovni?

Zlatokop Henry v šesti originálních show vyprávěl příběhy O SVĚTĚ.  Osvětové show nás čekají i v příštích letech. Není žádným tajemstvím, že následující připravované roční show nám pomohou chránit naše přírodní bohatství.